Mitä ny -viesteissä ihmetellään pesäpallokatsomoremontin siirtymistä ja kirkkoherran vastausta

0
Elokuun aurinko lämmittää. Kuva: Siret Bankier

Laitilan päättäjät eivät harrasta pesäpallopelien seuraamista. Katsomoremontti siirrettiin hamaan tulevaisuuteen. Tämä on häpeä Laitilalle. Katsomotilat ovat Suomen huonommat. Kanaloista ovat poistuneet orret. Laitilan pesäpallokatsomossa istutaan kuin kanalan orsilla. Valtuusto tekee seminaarimatkoja eripuolille Suomea. Nyt voitte harrastaa lähimatkailua Pöytyälle ja Mynämäelle katsomaan millainen katsomo pitäisi olla. Mieluummin vielä katettu katsomo. Pesäpallon ystävä

Käsittämätön vastaus kirkkoherralta. Jos seurakuntalaiset toivovat lehteen tietoa messun toimittajasta, tulisi se sinne laittaa. Ihmettelijä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän