Mitä ny -viesteissä kiitoksia terveyskeskukselle – Räpsäyksissä mökkielämää

0
Kauniita sieni perheitä metsässä. Kuva: Jarmo jalonen

NYTpitää antaa iso kiitos Laitilan terveyskeskukselle. Jälleen kerran lääkäri vaihtui ja monivaivaisena se tuntuu lähes maailmanlopulta. Uusi lääkäri (minulle uusi) olikin tutustunut tietoihin ja oli näin perillä tilanteestani. Ennakkoluuloista huolimatta, oli kohtaaminen erittäin hyvä ja yhteistyö toimi. Suuri kiitos terveyskeskuksen henkilökunnalle ajan järjestymisestä, sekä lääkärille asiallisesta ja hyvästä kohtelusta. Maanantaikappale

KOVASTIihmettelen turkistarhoista käytävää yksipuolista juupas-eipäs -keskustelua. Ja kukaan ei ole ehdottanut, saati tehnyt ainuttakaan parannusta turkiseläinten erittäin ankeisiin kasvatusolosuhteisiiin. Turkiseläimet viettävät koko elämänsä todella ahtaissa verkkopohjaisissa häkeissä, joissa ei käytetä mitään pehmusteita. Esimerkiksi kanaloissa on jo kauan sitten siirrytty ahtaista häkkiolosuhteista virikkeellisiin häkkeihin ja lattiakanaloihin. Miksi turkiseläinten oloja ei ole parannettu samalla tavalla? Nykyolot eivät vastaa mitenkään lajityypilliselle käytökselle ominaisia olosuhteita. Tasan eivät mene nallekarkit

TÄYSINsamaa mieltä tiistaina22.8 lehdessä olleen nimimerkin Mummo ja Pappa kanssa. Pitäisi edes tietää, kuka pappi kirkossa on, ettei vahingossa joudu yhden papin loppuheiluttelua katsomaan. Pitää silloin lähteä muualle kirkkoon. Ketä varten moinen pelleily; pappia itseään vai seurakuntalaisiako pappi luulee ilahduttavansa? Jaloillaan äänestävä