Näyttelyhaku avoinna Vakka-Suomen kunnallisiin näyttelytiloihin

0
Kunnallisiin näyttelytiloihin kuten Kustaa Hiekan lukutupaan haetaan halukkaita näyttelyn pitäjiä ensi vuodelle. Arkistokuva: Jenni Leppänen

Uudenkaupungin, Laitilan, Vehmaan ja Taivassalon kunnallisiin näyttelytiloihin on avautunut vapaa haku kaikille taiteilijoille, taiteen harrastajille, työryhmille ja kuvataidejärjestöille. Kuntien yhteisellä näyttelyhaulla pyritään voimistamaan kulttuuritoimijoiden välistä yhteistyötä sekä taiteilijoiden liikkuvuutta Vakka-Suomen alueella.

Haettavat näyttelytilat ovat Uudenkaupungin Kulttuurikeskus Cruselli, Laitilan Kustaa Hiekan lukutupa sekä Kalannin, Laitilan, Vehmaan ja Taivassalon kirjastojen näyttelytilat. Näyttelyaika on noin yksi kuukausi ja se voi sijoittua tammi–joulukuulle 2024.

Hakemukset tulee lähettää sunnuntaihin 24. syyskuuta mennessä sähköpostilla osoitteeseen joni.pietilainen@uusikaupunki.fi. Päätöksistä ilmoitetaan hakijoille viimeistään perjantaina 13. lokakuuta.

Hakuohjeet ja lisätietoja löytyy Uudenkaupungin, Laitilan, Vehmaan ja Taivassalon verkkosivuilta sekä kuntien näyttelytilojen vastaavilta.