Sateisen aamuhämärän mietteet

0

Seison ajatusteni tammen alla. Luonto pitää minut vielä pystyssä. Etuoikeus suojella perintöämme. Jätetään pois kaikenlainen epäsopu, itsekkyys sekä muut riitelynaiheet. Ei tuoda julki edes omia äärimmäisilmiöitä. Annetaan sairaudelle etuoikeus olla sairaus. Annetaan itsetohastajan uskoa omaan puhtauteensa. Toivotaan, että joskus saamme maailman, jossa voimme kunnioittaa toisiamme ja heidän ajattelujaan eikä vain omia olettamuksiamme. Toivon että kaikki sentään pysyvät kuosissaan ja järjessään. Laki ja lääketiede kunniaan. Surullinen olen, koska tässä asiassa olen konservatiivi. Buranat pysyköön yhä farmaseuttisissa hyllyissä. Mietitään ja lääkitään itsekukin itseämme kemiallisesti tai yrteillä, mutta niistä seikoista myöhemmin.

Nyt kahvipaussi.

Funtsaa irmaliisa