Sellokonsertti Laitilan kirkossa torstaina

0
Anna-Maaria Vaaronen esiintyy Laitilan kirkossa torstaina.

Laitilan seurakunnan musiikkityön järjestämä kesän konserttisarja “Sello soi suvi-illassa” päätöskonsertti kuullaan Laitilan kirkossa torstaina 3. elokuuta kello 20 alkaen. Sellotaiteilija Anna-Maaria Varosen soolokonsertissa kuullaan monipuolinen kattaus sellolle sävellettyä ja sovitettua ohjelmistoa eri puolilta maailmaa.

Bachin musiikin ystäville tarjolla on raikas soolosarja G-duurissa. Suomalaisia säveliä kuullaan muun muassa Aulis Salliselta ja Armas Järnefeltiltä. Suomalaisten ja keskieurooppalaisten sävelten lisäksi luvassa on myös eksoottisempia musiikkimaistiaisia mm. Hawaijilta, Intiasta ja Kiinasta.

Konsertin teoksista useampi pohjautuu vanhoihin kansanlaulumelodioihin. Se tekee uudemmistakin sävellyksistä helposti lähestyttäviä. Konserttiin on vapaa pääsy ja ohjelmaksuista kerätyt tuotot ohjataan Laitilan seurakunnan musiikkityölle.