Hautaustoimistoon sijoittuva komedia Uudenkaupungin Teatteriin – Arkun sisältö kiinnostaa useita henkilöitä

0
Eija Korhonen ja Irmeli Laiho-Andersson nousevat lavalle näytelmässä Kuin tuhka tuuleen.

Uudenkaupungin teatterissa ensi-iltaan tulee ensi lauantaina vauhdikas hautaustoimistoon sijoittuva komedia Kuin tuhka tuuleen. Näytelmässä epätoivoinen perheyritys yrittää pysyä hengissä, mutta ihmisiä kuolee liian vähän.

– Jotain täytyisi keksiä. Hautaustoimiston on vaikea hankkia yhteistyökumppania, sillä harva haluaa mainosta arkun kylkeen, teatterista kerrotaan juonesta.

Tilanteen vaikuttaessa toivottomalta hautaustoimistoon ilmestyy suomalaistaustainen amerikkalainen seurueineen, joka haluaa haudata amerikassa kuolleen isänsä mahdollisimman huomaamatta, hiljaisesti. Vähäisistä palveluista huolimatta asiakas on valmis maksamaan tuhdin nipun dollareita.

– Jotain outoa tapauksessa kuitenkin on, ja arkun sisältö alkaa kiinnostaa useita henkilöitä, myös virkavaltaa.

Luvassa on vauhdikkaita käänteitä ja tulisia romansseja sekä hervotonta huumoria.

Näytelmän on käsikirjoittanut Rauli Jokelin ja Panu Raipia. Rooleissa esiintyvät Emma Itäranta, Eija Korhonen, Santtu Käkönen, Irmeli Laiho-Andersson, Jani Laine, Lea Myllymäki, Jouko Mäenpää, Joni Pietiläinen ja Jari Turunen.

Ohjauksesta ja lavastuksesta vastasi Jari Luolamaa, valosuunnittelusta Lasse Onninen, äänisuunnittelusta Jari Luolamaa sekä Janne Vuorinen ja puvustuksesta sekä rekvisiitasta Katja Laine. Esityksiä on 2. joulukuuta asti.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän