Jääkiekko: Susanna Tapani varattiin Minnesotaan

0
Susanna Tapani on Suomen parhaimmistoa sekä jääkiekossa että ringetessä. Arkistokuva

Iida Kauppi

Laitilalaislähtöinen Susanna Tapani, 30, varattiin maanantai-iltana ensimmäisenä suomalaisena PWHL-ammattilaissarjaan. PWHL eli Professional Women’s Hockey League on uusi naisten ammattilaissarja, joka aloittaa toimintansa ensi vuonna kuuden joukkueen voimin. Mukana ovat Montreal, Toronto, New York, Boston, Ottawa ja Tapanin varannut Minnesota.

Susanna Tapani huudettiin viidennen kierroksen ensimmäisenä pelaajana. Viime kaudella Susanna Tapani keskittyi ringetteen, jota hän pelaa tälläkin kaudella Raision Nuorisokiekossa. Jääkiekkoa Susanna Tapani pelasi joukkueessa viimeksi kaudella 2021–2022 Venäjällä kiinalaisessa KRS Vanke Raysissa.

Varaustilaisuuden viimeisellä, 15:llä, kierroksella Minnesota varasi myös toisen suomalaisen, puolustaja Minttu Tuomisen. Tapani ja Tuominen ovat nyt tyrkyllä uuteen ammattilaissarjaan.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän