Laitilaa markkinoidaan mainiompana pesäpaikkana – Laessaaresta tontin ostavalle vuoden munat kaupan päälle

0
Laitilalaisen Jarno Elon kuvaamalle videolle haettiin paikallisia kasvoja. Kampanjan materiaalit on tuottanut paikallinen Viestintätoimisto Valoa.

Kasitien varressa sijaitsevalle Laessaaren rauhalliselle asuinalueelle on tullut myyntiin 24 uutta reilunkokoista tonttia. Uusia tontteja markkinoidaan videolla, jossa mainostetaan Laitilaa mainiompana pesäpaikkana.

Lähitulevaisuudessa myös Kotoharjun asuinalue saa laajennuksen ja kokonaan uusi asuinalue avataan Kodjalan kylään.

– Laessaaren uudesta asuinalueesta odotetaan viihtyisää, vehreää ja omaleimaista kokonaisuutta, jossa on tilaa myös yksilöllisille ratkaisuille, Laitilan kaupunki tiedottaa.

Alueen tontit ovat reilun kokoisia ja puutarhat antavat kaupungin mukaan lämpimään ilmansuuntaan päin.

– Laessaari sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien päässä. Autoilija pääsee kasitielle parissa minuutissa ja keskustan palvelut, koulut ja päiväkotikin ovat kävely- tai pyörämatkan päässä.

Kaupunginjohtaja Lauri Kattelus toteaa, että Laessaaren valtakunnallisesti arvokas viljelymaisema tarjoaa elämälle kauniit puitteet.

– Uusi asuinalue rajautuu viljapeltoihin, puistoalueeseen ja historialliseen Sirppujokeen. Oman viehätyksensä tuo myös Laessaaren lehtipuupuistikko, tammet ja suojellut pähkinäpuupensaat. Täällä on mukava katsella vuoden ajan vaihtumista peltomaisemassa, ja retkeillä ja leikkiä lähiluonnossa, kertoo Lauri Kattelus.

Noin tuhannen neliömetrin kokoisten tonttien hinta on kahdeksan euroa neliöltä. Laitilan kaupunki kertoo houkuttelevansa tontinostajia paitsi edullisella hintatasolla ja reilunkokoisilla tonteilla, myös kaupungille omaleimaisella elintarvikkeella. Vuoteen 2024 mennessä Laessaaresta tontin ostanut perhe saa kaupanpäällisiksi vuoden munat lähellä sijaitsevalta kananmunatilalta.

– Uudet laitilalaiset pääsevät heti uuden kotikaupungin makuun. Laitilassa tuotetaan edelleen suuri osa suomalaisista kananmunista, Kattelus sanoo.

Laitilan tonttitarjontaan voi tutustua täällä.