Laitilaan ollaan perustamassa monikulttuurisuusneuvostoa

0
Arkistokuva

Laitilaan on ollaan perustamassa uutta vaikuttamistoimielintä, monikulttuurisuusneuvostoa. Neuvoston muodostaminen sai alkunsa toukokuun kaupunginvaltuuston kokouksesta, kun kotouttamisohjelman hyväksymisen yhteydessä esitettiin ponsi sen perustamisesta.

Monikulttuurisuusneuvoston tehtäväksi todettiin elinvoimajaostossa maahanmuuttajien kotoutumisen edistäminen, monikulttuurisuuteen liittyen ajankohtaisten kysymysten seuraaminen, eri kulttuurien välisen vuoropuhelun edistäminen sekä eri toimijoiden ja tahojen välisen yhteistyön lisääminen.

Neuvosto vaikuttaa siihen, että kaupunki kehittäessään palvelujaan huolehtii niiden riittävyydestä ja soveltuvuudesta eri kulttuuriryhmille. Neuvoston asettamista käsitellään tänään kaupunginhallituksen kokouksessa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän