Mikä on paras ominaisuus autossasi tai milllaisesta autosta haaveilet? Vastaa autokyselyyn

0
Onko menopelisi rakas ruostepesä, taloudellinen kulkija vai jotain ihan muuta. Vastaa Laitlan Sanomien kyselyyn.

Onko sinulla kaikkien aikojen kestävin kaupparatsu vai kylän komein katseiden kerääjä? Laitilan Sanomien autokyselyssä kysytään muun muassa parasta ominaisuutta omassa autossa tai haaveista auton suhteen.

Oman polttavan näkemyksensä voi sanoa myös polttoaineen hintaan tai hallituksen kaavailemaan korotukseen työmatkavähennysten omavastuuseen. Matkakuluvähennyksen omavastuu nousee vuoden alusta asteittain 900 euroon, kun se nykyisin on 750 euroa.

Kysymyksiä on yhteensä viisi, mutta paina kaasua ja hyppää yli, jos kysymys ei kirvoita kielen kantoja. Kysely on suunnattu autoilijoille, mutta myös autottomat voivat vastata lähes kaikkiin kysymyksiin. Kysely on avoinna keskiviikkoon asti.