Mitä ny -viesteissä keskustelua kirkollisista tiedoista

0
Ihana valo. Kuva: Juhani Peltonen

OLEN iloinen siitä, että Laitisen Petri on huomioinut myös minut aran ja pelokkaan kirkossa kävijän. Tuntuu mukavalta kokea olevansa tervetullut kirkkoon. Lämpimät tervehdykset saavat mieleni iloiseksi, tunnen sen, että minunkin elämällä on merkitys. Kiitos

KUN käyn kirkossa, en mene sinne arvostelemaan pappia, vaan kuuntelemaan Jumalan sanaa. Mummeli

OLEN nyt seurannut keskustelua siitä, että seurakuntatiedoissa tulisi olla toimittavan papin nimi ja ihmettelen suuresti, miksi? Kirkkoon mennään, tai ainakin pitäisi mennä, kuulemaan Herran Sanaa, pappi on vain Sanan välikappale. Tieto siitä, kuka milloinkin palveluksen toimittaa tai tietämättömyys, saa ihmisen jäämään pois kirkosta, onko se hyvä? On toki totta, että joillakin papeilla on outo ja erikoinen tapa pelleillä kirkossa ja olisikin tärkeämpää kiinnittää huomio siihen ja kitkeä kirkosta turha pelleily ja säätö ja antaa tilaa Sanalle. Teatterit ja markkinapaikat on sitten erikseen, rauhoitetaan kirkko ja saadaan siten ihmiset käymään sillä. Keskitytään olennaiseen

ONKO tosiaan, että Laitilan kaupungilla ei ole siimaleikkuria tai rivaussahaa käytössä? Ruokottoman näköistä, kun ei saada nurkkia ja tien varsia siistiksi paskaruohoista. Tuskin asialle mitään tehdään

RÄPSÄYS:

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän