Ulkoiluystäväkoulutus Kalannissa keskiviikkona – Ikäihmisiä voi auttaa ryhtymällä ulkoiluystäväksi

0
Liian moni ihminen ei pääse ulkoilemaan, koska tarvitsee siihen apua. Arkistokuva: Sonja Ovaskainen

Punaisen Ristin ulkoiluystäväkoulutus järjestetään keskiviikkona 20. syyskuuta kello 14–16 Kalannin seurakuntakodilla. Liian moni ikäihminen ei pysty tai uskalla ulkoilla yksin. Heitä voi auttaa ryhtymällä ulkoiluystäväksi.

SPR:n koulutuksen tavoitteena on antaa perustietoa ulkoilun ja liikkumisen merkityksestä ikäihmisille sekä edistää iäkkäiden ulkoilua hyvässä ja turvallisessa seurassa. Lisäksi koulutuksessa tutustutaan apuvälineisiin, liikkumisessa avustamiseen ja turvallisuustekijöihin.

Koulutus on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille, niin uusille kuin jo ulkoiluystävinä toimiville. Outi Sonkki ottaa ilmoittautumisia vastaan 19.9. saakka numeroon 044 0587678.