Uudessakaupungissa liikenteessä rattijuoppoja

0
Arkistokuva

Perjantaina poliisi pysäytti Uudenkaupungin keskustassa henkilöauton, jonka kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin 1,15 promillen lukeman. Henkilö kuljetettiin tarkkuusalkometrikokeeseen, jonka tulos oli 1,0 promillea.

Poliisi tutkii asiaa epäiltynä rattijuopumuksena, ja henkilö määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Poliisipartio pysäytti sunnuntain vastaisena yönä Kalannintiellä henkilöauton, jonka kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin 0,27 promillen lukeman. Ilman ajo-oikeutta ajaneelle kuljettajalle tehtiin myös huumausainepikatesti, joka antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille.

Poliisi epäilee henkilöä rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän