Vastaa Laitilan Sanomien kyselyyn: Pitäisikö suden kannanhoidollinen metsästys sallia Suomessa?

1
Susia on tallentunut Laitilassakin riistakameroihin. Arkistokuva: Maarit Yli-Kaila

Syyskuun alussa EU-Komissio esitti huolensa susien aiheuttamista vahingoista eri puolilla Eurooppaa. Komissio järjestää syyskuun aikana kyselyn, johon toivotaan vastauksia yhteisöiltä, tutkijoilta sekä muilta asianosaisilta. Kyselyyn voi vastata 22.9. asti.

EU-Komission kyselyn lisäksi asia on noussut julkisuuteen muutakin kautta. Kaksi perussuomalaista kansanedustajaa, Jari Koskela ja Antti Kangas, vaativat kirjallisessa kysymyksessään toimia kannanhoidollisen metsästyksen aloittamiseksi.

Laitilan Sanomat haluaa selvittää, mitä laitilalaiset ajattelevat susien suojelusta sekä kannanhoidollisen metsästyksen mahdollisuudesta.

Mikäli kysely ei näy alla, löydät sen myös täältä.

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän