Kaivonkansi läpi urheilukentän kuulutuskopin ikkunan – Ajo-oikeudettomia rattijuoppoja, vahingonteko ja varkaus

0
Arkistokuva

Lounais-Suomen poliisi selvittää Uudenkaupungin urheilukentällä 10.–13. marraskuuta välisenä aikana tapahtunutta vahingontekoa. Urheilukentän kuulutuskopin ikkuna on rikottu heittämällä kaivonkansi lasin läpi. Kopista ei varastettu mitään.

Huumeratti jäi kiinni Vakka-Suomenkadulla

Viime viikon tiistaina poliisipartio havaitsi iltaseitsemän maissa Honkatiellä Uudessakaupungissa voimakkaasti kiihdyttäneen henkilöauton. Partio sai auton pysäytettyä Vakka-Suomenkadulle.

Auton kuljettajana olleella miehellä ei ollut ajo-oikeutta ja hänelle tehty huumausainepikatesti oli positiivinen kannabikselle. Poliisi epäilee miestä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Epäilty murtovaras uhkaili kääntöveitsellä

Poliisi sai sunnuntaina päivällä ilmoituksen Tammitiellä kerrostalon häkkivarastoihin tehdyistä murroista. Ilmoittaja kertoi mahdollisen tekijän nukkuvan rappukäytävässä.

Poliisipartion saavuttua talolle murroista epäilty mies oli ehtinyt poistua paikalta uhkailtuaan sitä ennen ilmoittajaa kääntöveitsellä. Poliisi tavoitti epäillyn tekijän Jalavatiellä sijaitsevan talon rappukäytävästä. Poliisi otti hänet kiinni epäiltynä muun muassa varkauteen, huumausainerikokseen ja lievään ampuma-aserikokseen. Mies kuljetettiin Rauman poliisivankilaan.

Rattijuoppo Honkatiellä

Sunnuntaina illalla 19. marraskuuta poliisipartio pysäytti henkilöauton tarkastusta varten Honkatiellä Uudessakaupungissa. Auton kuljettajana olleella miehellä ei ollut ajo-oikeutta ja hän puhalsi poliisin tarkkuusalkometriin noin 0,65 promillen lukeman.

Poliisi epäilee miestä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän