Kotoharjun laajennussuunnitelmat etenevät – Tonttikaupan pitäisi käynnistyä keväällä

0
Kotoharjun asuinalue on viimeinen Laitilaan valmistunut omakotialue ja sen tonttikauppa alkoi vuonna 2007. Nyt aluetta aiotaan laajentaa ja tonttikaupan on tarkoitus käynnistyä ensi keväänä. Arkistokuva.

Kotoharjun asuinalue laajenee, sillä kaupunki kaavoittaa nykyisen alueen kylkeen lisää tontteja. Nyt kaupunki on kilpailuttanut laajennusalueen kunnallistekniikan suunnittelemisen.

Tarjouspyyntöön sisältyi katu-, vesihuolto-, ja hulevesi- sekä valaistuksen maanrakennussuunnittelu sekä näiden rakennuttamisasiakirjojen laadinta. Kaupunki valitsi töistä vastaamaan Sitowise Oy:n, joka jätti edullisimman tarjouksen, hinnaltaan 24 460 euroa.

Kotoharjun laajennusosan asemakaava on luonnosvaiheessa ja ollut nähtävillä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän