Mitä ny -viesteissä harmitellaan uimahallin sulkua – Räpsäyksissä Kodjalan koulun juhlat

0
Satavuotias Kodjalan koulu täyttyi lauantaina vanhoista koulun oppilaista, opettajista ja kyläläisistä. Nykyiset oppilaat ja opettajat olivat järjestäneet meille hienon juhlan. Kyläkoulut ja perinteet kunniaan! Kuva: Maria Soinu

MITÄ NY:

Nyt pitää taas ihmetellä kaupungin ajoitusta laittamalla uimahalli kiinni joulukuuksi. Ovien levennys on varmasti tarpeellinen, mutta eikö sitä voisi tehdä tammikuussa? Joulukuussa lapsilla ja monilla aikuisillakin on lomaa ja olisi hyvää aikaa käydä uimassa. Lisäksi joulunaikaan uimahallissa on ollut tunnelmallisia kynttiläuinteja joululaulujen soidessa, nyt nämä kaikki jäävät järjestämättä. Voisiko remontin ajankohtaa vielä miettiä uudestaan?

T. Pettynyt pikku-uimarin äiti

RÄPSÄYS:

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän