Varppeeseen tulossa monipuolinen liikunta-alue – Kerro mielipiteesi suunnitelmista!

0
Kaupunki kerää kuntalaisten mielipiteitä Varppeeseen suunnitteilla olevasta monipuolisesta liikunta-alueesta. Kyselyyn voi vastata kaupungin kotisivulta liikuntapalveluiden alta löytyvästä Varppeen lähiliikunta-alue -linkistä.

Laitilan kaupunki suunnittelee uutta lähiliikunta-aluetta Varppeen yläkoulun ja lukion välittömään läheisyyteen. Kaupunkilaisilla on nyt mahdollisuus antaa suunnitelmista mielipiteensä kaupungin kotisivulla. Liikuntapalvelujen alta löytyy Varppeen lähiliikunta-alue -linkki, jossa suunnitelmia avataan sekä havainnekuvin että tekstiselostuksin.

Varppeen monipuoliselle liikunta-alueelle suunnitellaan kolmea liikuntapistettä, joissa on muun muassa mahdollisuus pelata erilaisia pallopelejä sekä asfalttikentällä että tekonurmella sekä treenata ulkokuntosalilaitteilla. Lisäksi alueelle suunnitellaan muun muassa noin 30 metrin pituista massapinnoitteista juoksusuoraa.

Viime vuoden talousarviossa kaupunginvaltuusto on hyväksynyt liikuntapaikan investointiin määrärahan. Tälle vuodelle suunnitteluun on varattu 10 000 euroa ja viime vuodelle rakentamiseen 230 000 euroa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän