“He olivat tarkkoja, taitavia ja kauniita” – Katso kuvat ja video wanhojen sykähdyttävästä esityksestä

0

Lattialla liiteli tanssiaispukujen väriloistoa ja kimalletta, silkin pehmeyttä ja ryhdikkäitä frakkeja. Lukion toisen luokan oppilaat juhlivat lukion vanhimmiksi siirtymistä perjantaina perinteisen tyylikkäästi wanhojen tansseilla. Aamulla he tanssivat ensin kaksi koululaisnäytöstä.

– Ihan hyvin meni kertoivat ensimmäisen tanssin jälkeen Saara Järvinen ja Elias Erholtz.

Samaa mieltä olivat myös Ella Salminen ja Eerik Kolehmainen.

Tytöt olivat aloittaneet kaunistautumisen jo aamuvarhaisella neljän–viiden aikaan, kun taas pojat olivat nukkuneet hieman pidempään. Elias kertoo heränneensä kuudelta ja Eerik puoli seitsemältä.

Parin löytäminen ei ollut tuottanut ongelmia. Saara ja Elias seurustelevat keskenään. Eerik kertoo kysyneensä Ellaa parikseen.

Wanhojen ohjelmassa oli yhteensä viisi näytöstä. Illalla heillä on vielä omat jatkot Laitilassa. Jatkoille ei pukeuduta frakkiin ja tanssimekkoon, mutta tyylikkäästi kuitenkin.

– Tytöillä on jatkomekot erikseen, Saara kertoi.

Eerik kertoi kotona kauluspaidan odottavan illan juhlia.

Tanssimekoissa muodissa näkyi olevan sekä paljaita olkapäitä että peittäviä hihoja, mutta monessa mekossa selkä oli paljas. Hulmuavan helman alla näkyi sekä korkokenkiä että valkoisia tossuja. Pojat olivat tyylikkäitä rusetit kaulassa ja käsissään juhlakäsineet.

Wanhojen tanssikurssin vetänyt liikunnanopettaja Heidi Aho oli ensimmäisen esityksen jälkeen liikuttunut.

– Sykähdyttävää. He olivat tarkkoja, taitavia ja kauniita. Tämän ryhmän kanssa on ollut niin miellyttävä ja hauska työskennellä.

Aho kertoi, että oppilaat oppivat tanssit nopeasti, joten koko esitystä ehdittiin harjoittelemaan moneen kertaan. Jo ensimmäisessä esityksessä näytti siltä, että oppilaat osasivat myös nauttia ikimuistoisesta päivästään.

Illan juonsivat lukion ensimmäisen vuoden oppilaat Neea Jortikka ja Julius Lukkala.

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän